jolinda2000.punt.nl
beurs Waalre
Gisteren heb ik samen met Thea en haar dochter een dagje achter de kraam van Minidoor gestaan. Dit was voor mij een heel nieuwe ervaring, maar wel een heel leuke!
De vorige keer was ik in Waalre als bezoeker, had toen meer tijd om alles goed te bekijken, maar van achter de kraam krijg je toch weer een ander perspectief!
 
We hadden afgesproken dat we het verrassingspakketje van workshoppy alfabet, die Thea vorige week op de beurs in Vaassen voor ons had gekocht, tijdens een rustig moment zouden uitpakken. 

Zo gezegd, zo gedaan. 
Het was heel spannend, maar er zaten hele leuke workshopjes in! Wij zijn in ieder geval weer een tijdje van de straat! Ook zaten er nog twee flesjes met gekeurde vloeistof in en een zakje met kraaltjes.
 
Alles wat aan de linkerkant ligt, zijn de workshopjes en rechts zijn nog wat stofjes die ik nog heb gekocht. Het poppetje ga ik aankleden als boerinnetje bij het boerenerfje. Ze is stevig geworden van al het lekkere suddervlees met jus!

Ik had zelf ook nog het een en ander gemaakt voor deze beurs, maar ben vergeten om daar foto's van te maken, en Thea heeft ze nu om te gaan verkopen in de webshop.
Gelukkig kwam ik nog een foto tegen, toen ik deze schop nog niet klaar had.  Ook heb ik nog drie spades gemaakt en drie schoffels. En drie mozaiektafeltjes die ik ook had gemaakt voor in mijn strandhuisje.
 
Thea en Daphne, bedankt voor de leuke dag!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl